Akademie Bílí Tygři Liberec

Druháci bojovali na třech frontách, přesto váleli!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Malí Bílí Tygři z druhé třídy za sebou mají pořádně nabitý víkend. Čekala je bitva hned na třech frontách, přesto si Tygřata počínala ve všech případech vítězně!

Hokejový trojboj odstartoval druhákům v sobotu, kdy se první část smečky na domácím ledě představila proti Jablonci a druhá vyrazila do nedalekého Frýdlantu, kde nastoupila proti místnímu výběru svých vrstevníků. A proti oběma soupeřům se malým hokejistům dařilo. Obě skupiny si totiž připsaly vítězství!

druháci proti frýdlantu

Druhá třída ale nezahálela ani v neděli. Tehdy vyrazila do Jablonce, kde znovu změřila síly s místními Vlky. Náročný program z předchozího dne jako by na Tygřatech nebyl vůbec znát a také tentokrát se tak našim malým nadějím podařilo triumfovat. Ze tří konfrontací tak druháci vyšli se stoprocentní bilancí.

Daniel Stehno o zápasech:

"Všichni naši hokejisté předvedli obrovskou chuť k hokeji a s radostí si zastříleli. Nechyběly ani parádní zákroky našich brankářů, kteří tým mnohokrát podrželi. Musím našim Tygřatům vyseknout velkou pochvalu za bojovnost, nasazení i chuť se prosadit. Zároveň bych rád pochválil také jejich rodiče, kteří je po celý víkend příkladně podporovali."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení