Akademie Bílí Tygři Liberec

Hurá do Turnova! Junioři sehrají třaskavé derby v srdci Českého ráje

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Je už tradicí, že nejstarší mládežnická kategorie každý rok odehraje jeden domácí zápas ve spřáteleném městě. Letos padla, už podruhé za sebou, volba na Turnov. Naše dvacítka tam v úterý 29. října od 18:00 sehraje pikantní derby s Mladou Boleslaví. Rozhodně tedy neváhejte a přijďte se na nový Zimní stadion Ludvíka Koška podívat!

V Turnově se chystá velká show! Minulý rok tam na souboj s juniorským týmem Sparty dorazilo přibližně 400 diváků, což by pořadatelé chtěli minimálně zopakovat.

Na zápase bude přítomen tygří maskot, ale i malý fanshop, v němž si budou moci příchozí fanoušci zakoupit zboží s tématikou Bílých Tygrů. Pokud se tedy na juniorské derby zapomenete pořádně vyzbrojit, nebude problém to přímo na místě napravit! Připravena bude zároveň Zlatá Tygří Trefa, která je dobře známá ze zápasů seniorské extraligy. Pravidla zůstávají stejná. Vybraný divák se z poloviny kluziště pokusí trefit malý otvor v soutěžní desce umístěné v brance. Změna je nicméně v případné výhře, kterou protentokrát bude sud piva!

Trenér Milan Plodek o prostředí v Turnově:

"Do Turnova se moc těšíme. Je tam krásný zimák s úzkým hřištěm, což slibuje rychlý mládežnický hokej. Navíc se jedná o derby! Věříme tedy, že stejně jako loni přijde hodně lidí. Tímto si všechny dovoluji pozvat."


Především ale půjde o hokej. Naši junioři se v posledních zápasech zvedli a při výjezdu do Prahy přestříleli Spartu i Slavii! Před úterním zápasem v Turnově je nicméně čekají ještě domácí setkání s Pardubicemi a Hradcem Králové. Doufejme tedy, že svoji formu vypilují a do Turnova pocestují ve vítězné náladě. Aktuálně jim v devatenáctičlenné tabulce patří solidní osmá příčka.

Tým z města automobilů zatím prakticky rovnoměrně střídá výhry s porážkami a před víkendovými zápasy ztrácí na svěřence Milana Plodka čtyři body. Derby tím pádem bude důležité i z hlediska tabulky, jelikož se proti sobě postaví dva podobně kvalitní soupeři. Neváhejte a vydejte se liberecké mladíky na zimní stadion do Turnova podpořit!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení