Akademie Bílí Tygři Liberec

Na zápas s Litvínovem zbývají poslední vstupenky, nenechte si jej ujít!

Date of publication Author Redakce

Liberec - V pátek čeká Bílé Tygry tradičně velmi prestižní souboj s Litvínovem. Plánujete na něj vyrazit, ale ještě nemáte vstupenky? Pak neváhejte! V Home Credit Aréně zbývá pouze několik desítek volných sedadel!

Už v pátek 18. ledna narazí Bílí Tygři od 18 hodin na Litvínov. V souboji se severočeským soupeřem budou potřebovat vaši podporu. A v tuto chvíli je již velmi pravděpodobné, že se jí Tygři také dočkají! Vstupenky na páteční souboj velmi rychle mizí, v Home Credit Areně již zbývají pouze poslední volná místa.

Nechcete si zápas s Litvínovem nechat ujít? Pak již dlouho neváhejte! Kromě tradičních prodejních míst, jako na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec či v libereckém Městském informačním centru, si můžete vstupenky zajistit také online z pohodlí vašeho domova v síti Ticketmaster.

Tygři mají na svém kontě již 11 domácích výher v řadě a rádi by proti Chemikům přidali další. Podaří se jim to? Přijďte naše hráče podpořit a hnát je za vítězstvím! Buďte také vy Bílým Tygrem! Nezapomeňte se k tomu také stylově vybavit v našem fanshopu, kde si vybere naprosto každý.

Nabídku tygřího fanshopu naleznete také na našem e-shopu.

žádný šmíd

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení