Akademie Bílí Tygři Liberec

Petr Gajda se stal prvním střelcem ročníku 2003 v Chance lize!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Farma má pro Bílé Tygry cenu zlata. Také letošní sezónu si v Benátkách nad Jizerou hned osm mladých šelem prožilo premiéru. Petr Gajda se navíc střelecky prosadil hned při svém druhém startu a stal se prvním hráčem narozeným v roce 2003, který v Chance lize zaznamenal branku!

Soupiska Benátek nad Jizerou si aktuálně drží neuvěřitelný průměr dvaceti let. Většinu kádru tvoří hráči, kteří věkově stále spadají do juniorské, neřkuli dorostenecké kategorie. Atmosféru druhé nejvyšší české hokejové soutěže si kromě Petra Gajdy letos poprvé zažili i další hráči z libereckých mládežnických výběrů: Martin Böhm, Jakub Šedivý, Jan Křepelka, Michael Drábek, Adam Měchura, Filip Jansa a Bennet Rossmy.

Právě Gajdův vstup do Chance ligy byl nicméně rekordní. Talentovaný útočník se totiž zapsal do listiny střelců hned při svém druhém startu a pomohl Benátkám zvládnout přestřelku v Sokolově. Tento počin mu zajistil titul prvního hráče narozeného v roce 2003, kterému se v soutěži podařilo vstřelit gól! Teprve šestnáctiletý útočník tedy dovršil celkem unikátní střelecký trojlístek. Branku totiž během jedné sezóny oslavil v ELIOD Extralize dorostu, juniorském Turnaji O Pohár DHL i Chance lize. Gratulujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Juniorka zahájila v Brně čtvrtfinále prohrou, rozhodla třetí třetina

Tygří dominance! U15 míří do čtvrtfinále

Měli jsme si to uhrát, mrzí Plodka. Kluci ale mají velký potenciál!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení