Akademie Bílí Tygři Liberec

Play-off začíná! Tygři v prvních dvou zápasech vyzvou Kometu doma!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Základní část je minulostí a jen po dvoudenní přestávce startuje předkolo play-off. Toho se účastní i Tygři, kteří na svém ledě přivítají Kometu Brno k prvnímu dvojutkání! Úvodní duel začne v pátek od 19 hodin, druhé o den později o páté hodině odpolední. Přijďte náš tým podpořit!

Bilance v základní části

Potřetí v historii

V bojích o titul se Tygři s Kometou setkali již dvakrát, a to dokonce v nedávné historii. Na první souboj došlo v play-off 2017, kdy se spolu oba celky utkaly o Pohár T. G. Masaryka. Liberečtí však tenkrát finálový triumf neobhájili, neboť Brnu podlehli poměrem 0:4 na zápasy. Na druhé měření sil došlo o dva roky později v semifinále, kdy byli pro změnu úspěšnější Severočeši, kteří po šesti utkáních postoupili do finále.

Jakub Rychlovský o Kometě
Obzvlášť si budeme muset dát pozor na její první útok. Navíc má hodně kvalitní přesilovky, o kterých ví celá liga. Ubránit je bude klíč k úspěchu.

S lepší vzájemnou bilancí se letos můžou pyšnit Jihomoravané, jež ovládli první dva souboje. Následně uspěli Tygři, kteří si z Brna odvezli tři body za výhru 4:1. Poslední duel v základní části se odehrál 4. března a všichni ho tudíž máme ještě v živé paměti. Pomyslnou generálku na předkolo opanovala Kometa 3:2. To všechno už je ale nyní minulost, na kterou tým z města pod Ještědem nehledí. Svěřenci Patrika Augusty se v tuto chvíli plně koncentrují na první střetnutí předkola, které pro obě mužstva začne za stavu 0:0.

Koho sledovat

Závěr základní části se náramně vyvedl útočníkovi Adamu Najmanovi, který skóroval pokaždé v posledních třech zápasech. Jednu branku tak zaznamenal i v utkání s Kometou. Potvrdí v play-off svou střeleckou formu?

U Komety poté nelze nezmínit amerického forvarda Petera Muellera. S 55 kanadskými body se umístil na čtvrtém místě extraligové produktivity a je hlavní ofenzivní zbraní brněnského celku.

Play-off je zpět! A diváci také!

A je to tu! Jeviště nachystáno, opona se zvedá a hra začíná. Výsledky ze základní části se nyní mažou a všechny týmy začínají znovu od nuly. Přichází klíčová část celého ročníku, v níž se rozhoduje o titulu. A jeho součástí budou také Tygři. Jejich pouť začne tentokrát už v předkole, kde si to na tři vítězné zápasy rozdají s Kometou o postup mezi nejlepší osmičku!

Ladislav Šmíd o play-off
Hokejové play-off je specifické. Teprve nyní pro nás začíná sezóna, na základní části už nesejde. Všichni se těšíme!

Po dvou letech se navíc na play-off vrátí na stadiony i diváci, kteří můžou Home Credit Arenu naplnit až pod strop! Přijďte Bílé Tygry podpořit v bojích o titul! První utkání začne na libereckém ledě v pátek od 19:00, to druhé následně v sobotních 17:00! Více o prodeji vstupenek se dočtete zde.

Program předkola play-off

Pátek 11. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Kometa Brno (19:00; O2 TV Sport)
Sobota 12. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Kometa Brno (17:00; ČT Sport)
Pondělí 14. března: HC Kometa Brno vs. Bílí Tygři Liberec (18:00)

Úterý 15. března: HC Kometa Brno vs. Bílí Tygři Liberec (případný 4. duel)
Čtvrtek 17. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Kometa Brno (případný 5. duel)


Tvrdých soubojů u brankoviště v play-off přibude!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení