Akademie Bílí Tygři Liberec

Sedmáci ovládli turnaj v Lomnici nad Popelkou

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - O víkendu vyrazila sedmá třída do Lomnice nad Popelkou, kde se zúčastnila turnaje Lomnické jaro. Po skvělých výkonech si nakonec mladí Bílí Tygři dokráčeli pro turnajové prvenství.

Už od prvního utkání se tygří smečka prezentovala parádním výkonem. Všichni hráči táhli za jeden provaz jako skuteční profesionálové a bojovali jeden za druhého jako pravý tým. Na první pohled si své víkendové klání v Lomnici užívali a na ledě se vzájemně doplňovali.

K vidění byly na ledě krásné akce jak individuální, tak kombinační ve spolupráci celé ofenzivy. Skvěle se prezentovali i tygří gólmani, kteří pohotově likvidovali jeden útok soupeře za druhým. Pro individuální ocenění si nakonec dokráčel také forvard Vasil Shpilka, který byl vyhlášen nejlepším útočníkem turnaje a podtrhl tak parádní představení Tygrů.

Trenér Daniel Stehno o turnaji v Lomnici nad Popelkou:

"Rád bych všechny kluky pochválil za parádní výkony a také za příkladné chování během celého turnaje, a to jak na ledě, tak mimo něj. Turnajem prošli suverénním způsobem a zároveň si celý jeho průběh užívali. Zaslouží si velkou gratulaci."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení