Akademie Bílí Tygři Liberec

Štěpán Vopravil nominován na turnaj reprezentací U18!

Date of publication Author Ondřej Belák, Martin Voltr

Liberec - Českou hokejovou reprezentaci do 18 let čeká další pokračování nabitého programu. Ve švýcarském Monthey sehraje turnaj pěti zemí, kde kromě domácího celku narazí ještě na Švédy, Finy a Američany. Liberecké barvy bude na turnaji zastupovat brankář Štěpán Vopravil.

Hokejistům ročníku 2004 tak už bude v letošním ročníku chybět pouze konfrontace s Kanadou, neboť vedle Hlinka Gretzky Cupu absolvovali také domácí trojboj proti Rusům. Na Finy mají z domácího vrcholu – a vlastně i z minulého MS – pifku, neboť právě porážka ve vzájemném duelu byla pro Čechy vždy základem turnajového neúspěchu.

Osmnáctka má sraz naplánovaný na neděli 7. listopadu na zimním stadionu v Chebu, téměř celé úterý pak stráví cestou do švýcarského města Monthey, které leží až u hranic s Francií. Český tým zahájí svou cestu turnajem jako poslední, mezi čtvrtkem a nedělí tak absolvuje čtyři duely v řadě – postupně se Švédskem, USA, Finskem a Švýcarskem.

Svého zástupce na turnaji budou mít i Bílí Tygři. Jedním ze dvou nominovaných gólmanů je totiž Štěpán Vopravil! Mezi náhradníky pro akci figuruje také útočník Lukáš Plos. Celému týmu přejeme na turnaji hodně úspěchů.

Nominace českého týmu:

Brankáři:

Štěpán Vopravil (Liberec), Jan Špurar (Olomouc).

Obránci:

Šimon Němec (Mladá Boleslav), František Němec (Kometa Brno), Matěj Prčík, Denis Puchala (oba Vítkovice), Filip Krajčík (Karlovy Vary), Tomáš Hebek (Pardubice), Aleš Čech (Oulu, Finsko).

Útočníci:

Matěj Kozlík (Třinec), Lukáš Strnad (Slavia Praha), Adam Dvořák, Marek Soukup (oba Plzeň), Ondřej Becher (Havířov), Eduard Šalé (Kometa Brno), Dominik Rymon, Robin Sapoušek (oba Karlovy Vary), František Formánek, Dominik Pavlata (oba Pardubice), Adam Bareš (Lahti, Finsko), Dominik Petr (Rauma, Finsko), Adam Jecho (Tappara Tampere, Finsko).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení