Akademie Bílí Tygři Liberec

Třeťáci dominují krajské soutěži, čtvrťáci zvládli za víkend tři zápasy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Perný víkend mají za sebou také tygří třetí a čtvrtá třída. Zatímco třeťáci potvrdili svou dominanci v krajské soutěži, na čtvrťáky čekala náročná zkouška v podobě hned tří zápasů.

Jako první se do akce vrhli Tygři z třetí třídy. Celkem odehráli hned čtyři zápasy, v nichž změřili síly se stejně starými výběry Turnova a Frýdlantu. Všechna čtyři utkání zvládla Tygřata vítězně a potvrdila tak svou nadvládu v krajské soutěži. Tou zatím kráčejí bez zaváhání, za týden si však vyzkouší novinku - souboj se čtvrťáky z Frýdlantu.

Také čtvrtá třída Bílých Tygrů se o víkendu činila. Nejprve vyrazila k zápasu krajské soutěže do České Lípy, kde se předvedla ve vynikajícím světle. Za celé utkání nedovolila domácímu soupeři ani jediný gól a odvezla si tak jednoznačné vítězství.

V neděli pak nejprve odehrála utkání krajské soutěže proti Varnsdorfu, které opět skončilo radostí malých Tygříků, a bezprostředně po skončení tohoto utkání přivítali čtvrťáci v Malé lize Slavii Praha. Tento duel byl velice vyrovnaný, bojovný a napínavý až do konce. Stav 2:3 po 2. třetině dokázali Tygři otočit a nakonec zvítězili 5:3, čímž si připsali nesmírně cenný skalp silného soupeře.

Trenér Libor Daněk o úspěšném víkendu:

"Během dvou dnů jsme odehráli tři odlišná utkání. V České Lípě jsme měli jednoznačně bruslařsky navrch a díky tomu si mohly naše děti více dovolit. Utkání s Varsdorfem už tak jednoznačné nebylo. Soupeř nám bruslařsky stačil, pouze náš první útok soupeře převyšoval a vstřelil všech 5 gólů. Čtyři z nich dokonce zaznamenali o rok mladší chlapci Václav Lochman a Matyas Čutta. Vrcholem víkendu bylo utkání se Slavií Praha, které mělo úplně všechno, co hokejové utkání má mít. Nasazení, bojovnost, dramatický průběh a pro naše děti i vítězný konec. Malí Tygři si za své výkony zaslouží velkou pochvalu."

Čtvrtá třída

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení