Akademie Bílí Tygři Liberec

Turnaj v České Lípě a obrat proti Spartě. Takový byl víkend 4. třídy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také tygří čtvrťáci za sebou mají pestrý víkend. V průběhu neděle se nejprve představili na turnaji v České Lípě, následně nastoupili doma proti Spartě a v závěrečném dějství předvedli parádní obrat.

Do akce šli Bílí Tygři ze čtvrté třídy až v neděli, přesto měli pořádně napilno. Nejprve se vydali do České Lípy, kde je čekal turnaj v hokeji na půlky. Po dvou výhrách si nakonec připsali také jednu porážku, a to proti domácím českolipským hokejistům.

Následně se doma představili proti Spartě. Úvod se Tygrům nevydařili a dlouho tahali za kratší konec. Už se pomalu začínalo zdát, že si z utkání odnesou prohru, v závěru však zabrali a nakonec otočili skóre na konečných 5:4.

Na obratu se podílel také kapitán Tomka, který k němu přispěl parádně provedeným nájezdem.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Čtvrtá třída tentokrát předvedla poněkud slabší výkony, ve kterých se odrážela nesoustředěnost a horší chování ve druhé polovině tréninkového týdne. V poslední třetině zápasu se Spartou však kluci ukázali, že jsou praví Tygři, zabrali a otočili nepříznivý stav, což se nám podařilo už doma proti Slavii. Za to, jak se se závěrem zápasu popasovali a jak ho nakonec zvládli, si zaslouží velkou pochvalu."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení