Akademie Bílí Tygři Liberec

Aukce dresů ze sezóny 2012/2013 vynesla přes 60 000 Kč! Může to být ale i více.

Date of publication Author Redakce

Bílí Tygři Liberec již pojedenácté ve své historii nabídli svým fanouškům možnost získat originální hráčské dresy prostřednictvím internetové aukce. Letos se dražily „domácí“ modré dresy s výjimkou bílých trikotů Petra Nedvěda a Wayna Simmondse. Dohromady aukce vynesla 62 700 Kč.

Celkem se dražilo 44 dresů a podle předpokladů se nejvýše vyšplhala částka za dresy Petra Nedvěda (5 200,-), Wayna Simmondse (3 900, -) a Ladislava Šmída (3 400,-). Nejvyšší částka se ovšem dlouho objevovala u dresu brankáře Ondřeje Pavelce, ovšem účastník aukce s přezdívkou „Srdcař“ se po skončení dražby přiznal, že není ochoten takovou sumu za trikot reprezentačního gólmana uhradit. Svým počínáním zamezil v příhozech jiným zájemcům a proto jsme se rozhodli vrátit cenu Pavelcova dresu na příhoz 2 450 Kč, který drží dražitelka s přezdívkou Martinka33. Aukce modrého dresu Ondřeje Pavelce potrvá až do pondělí 10. 6. do 16:00. Do auce můžete vstoupit zde.

Aukce se ovšem postarala i o několik překvapení. Tím největším je nejspíš bitva o dres Tomáše Filippiho. O trikot dvacetiletého snajpera se přetahovalo hned několik zájemců a dražba proto skončila o půl hodiny později. Částka se nakonec vyšplhala na 2 650 Kč. Celkem sedm dresů putuje do zahraničí, čtyři na Slovensko (Bortňák, Cebák, Čakajík, Stewart) a tři do Německa (Výtisk, Pinc, Filippi).

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů byli dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení