Akademie Bílí Tygři Liberec

Nová sezóna startuje novou éru!

Date of publication Author Redakce

S koncem uplynulé sezóny skončil také jeden velký hokejový příběh. Poslední zápas předkola, ve kterém Bílí Tygři podlehli Vítkovicím, byl také posledním utkáním v kariéře Petra Nedvěda. Tygři se dále musí obejít bez služeb této liberecké hokejové ikony a mnozí mluví o tom, že s touto skutečností začíná pro Bílé Tygry nová éra. Z toho si vzalo příklad i marketingové oddělení klubu, které pro novou sezónu připravilo velké množství novinek, na které se jednoznačně můžete především těšit.

Jak tedy bude vypadat „nová éra klubu“ z marketingového hlediska?
Je to součet mnoha menších i větších inovací, které by měli při celkovém pohledu klub znovu více posunout směrem k fanouškům. Přichystali jsme změny v systému prodeje permanentek i vstupenek, kde chceme ještě více zdůraznit, že hokej je v Liberci zábavou pro celé rodiny. Dětské vstupenky a permanentky budou levnější než v minulých sezónách, stejně tak jsme připravili slevu pro ženy a znovu zavádíme rodinné vstupné. Pro maximální komfort našich fanoušků je také od nové sezony k dispozici nákup permanentky online přímo v síti TicketPro.

Co je pro fanoušky tou vůbec nejstěžejnější informací krátce před zahájením prodeje permanentních vstupenek?
Rozhodně fakt, že si permanentku mohou pořídit dokonce levněji, než v předchozích dvou sezónách! Přicházíme totiž s výhodnými cenami v první fázi předprodeje. Stejné to pak bude i s jednorázovým vstupným. I to bude v předprodeji stát méně. V praxi to znamená, že se vždy vyplatí si s nákupem pospíšit. Předprodej permanentek bude zahájen v pondělí 12. května a až do 20. června budou permanentky levnější. Stále také odměňujeme majitele permanentek z předchozí sezóny. Kromě tradičního předkupního práva se mohou naši nejvěrnější také těšit na příznivou cenu.

Do nové sezóny si Tygři připravili zcela novou grafiku

Už jste naznačila, že více pozitivních změn v prodeji vstupenek se týká dětí, žen a rodin. Můžete být konkrétnější?
Připravili jsme výraznější slevu pro děti od 3 let do 140 cm. Nově budou vstupenky i permanentky pro děti k dispozici s 50% slevou. Novinkou je permanentní vstupenka pro ženy. Ta bude o 700 korun levnější, než ta tradiční. Samozřejmě dále jsou v platnosti slevy pro seniory a děti nad 140 cm. A když už mluvím o těchto výhodách, dovolím si rovněž upozornit na nové slevy u jednorázového vstupného. To se týká rodin. Nově si čtyřčlenná rodina bude moci zakoupit „rodinnou vstupenku“, která vyjde na supervýhodných 375 korun. Rodiny přesto mohou ušetřit ještě víc a to nákupem balíčků vstupenek na více utkání. Čtyřčlenná rodina se pak díky tomuto balíčku dostane na jeden zápas už za 250 korun!

To je výrazně vstřícný krok směrem k rodinám s dětmi. Je právě tato cílová skupina Vaší prioritou?
Samozřejmě si velmi vážíme všech fanoušků, kteří pravidelně chodí na zápasy Bílých Tygrů. Je ale pravdou, že chceme, aby hokej byl rodinnou záležitostí. Víme, jakou zátěž představuje pro rodinou peněženku návštěva hokejového utkání a našim cílem bylo tuto částku snížit na minimum. Pro děti máme navíc připravenou novou celosezónní hru, na jejímž je samozřejmě čeká odměna a navíc budou mít vstup na všechna utkání případného play-off zdarma.

Pro děti máme navíc připravenou novou celosezónní hru, na jejímž konci je samozřejmě čeká odměna kterou bude mimo jiné možnost získání vstupenek na všechna utkání případného play-off zdarma.

S nákupem permanentky byl vždy spojen i určitý „nehokejový bonus“ v podobě různých slev a benefitů u partnerů klubu. Je něco podobného připraveno i letos?
I letos se naši permanentkáři mohou těšit na různé výhody, ale neřekla bych, že jsou podobné těm loňským či předloňským, snad s výjimkou věcného dárku při nákupu permanentky, který, jak doufáme, každý fanoušek ocení. Na další bonusy jsme ale tentokrát šli trochu „odjinud“. Chceme, aby měli majitelé permanentek své výhody spojené hlavně s hokejem a prostorem Tipsport areny. Před každým domácím extraligovým zápasem, konkrétně od otevření haly až do oficiálního začátku duelu, budou mít permanenkáři levnější pivo či nealko nápoje. Další odvážnou novinkou je pak nápoj zdarma pro permanentkáře po každé domácí prohře Bílých Tygrů. Dále máme připraveny dlouhodobé slevy do restaurace Stadion a Buddy Baru. Vše bude přehledně popsáno na našem webu v rubrice Výhody pro permanentkáře.

Mohu také prozradit, že v nové sezóně máme připravenou pestrou škálu dárků pro každého, kdo zavítá na domácí utkání Bílých Tygrů. To se tedy nebude týkat pouze majitelů permanentek, ale opravdu každého, kdo bude mít na dané utkání vstupenku.

Když už mluvíme o webu, i zde jste v úvodu rozhovoru mluvila o inovacích…
Co se týká webových stránek Bílých Tygrů, chystáme po 2 letech další výraznou změnu designu i struktury. Chceme stránky více zpřehlednit, zjednodušit, dát více prostoru fotografiím a videím. Vedle důležitého informačního obsahu v podobě aktuálních zpráv, výsledkového servisu, rozhovorů a reportáží, by více prostoru měla dostat interaktivní složka, jejíž obsah budou tvořit sami fanoušci, prostřednictvím propojení se sociálními sítěmi. Chceme, aby se tu objevovaly například fotky z instagramu, které naši fanoušci nafotili během zápasů. Nově budou do komunikace na našem facebookovém profilu zapojeni také samotní hráči. Jednotlivá témata chceme oživit i jejich komentáři, či zajímavými fotografiemi ze zákulisí.

Do nové sezóny si Tygři připravili zcela novou grafiku

Znovu navážu na Vaši poslední větu. Když mluvíte o zapojení samotných hráčů, mohou se fanoušci těšit na tradiční letní akce, jako je například fotbalová exhibice nebo Tygří den před libereckou radnicí s autogramiádou kompletního týmu?
Mohou se těšit na mnohem více! V letním období chystáme „Tygří RoadShow“. Zkrátka přistavíme tygří autobus, nabereme vybrané hráče A týmu, naše Tigers Cats, hokejové branky, hokejky, dobrou muziku a náladu a vypravíme se do měst a městeček Libereckého kraje. Od června do srpna chceme zavítat například do Jablonce, Turnova, České Lípy nebo Semil. Vše pak vyvrcholí velkým Tygřím dnem 2. září před libereckou radnicí. Na každé zastávce budeme soutěžit o volné vstupenky a permanentky, bude příležitost k setkání s hráči, připravena bude střelba na branku a spoustu dalšího.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení