Akademie Bílí Tygři Liberec

Aukci dresů vévodí mladíček Zacha. Na koho máte políčeno vy?

Date of publication Author Redakce

S blížícím se koncem měsíce května se dostáváme k závěru aukce originálních dresů Bílých Tygrů z právě skončené sezony. Týden před její uzávěrkou je největší zájem o dres talentovaného Pavla Zachy, jehož cena se vyšplhala už na více než 10 tisíc korun. Ten se tak drží i před posledním dresem Petra Nedvěda, který letos ukončil svou bohatou kariéru, ale i jeho dres se k této magické hranici pomalu blíží.

K dispozici ale pochopitelně nejsou jen dresy představitelů dvou hokejových generací, v aukci je k dispozici celkem 42 tygřích dresů. Jedná se například o trikoty mistrů světa Petra Vampoly, Petra Gřegořka a Jána Lašáka, obránce Ondřeje Vitáska, který momentálně bojuje s českou reprezentací o medaile na mistrovství světa v Minsku nebo lotyšského forwarda Koby Jasse, jenž svou zemi reprezentoval na olympijských hrách i mistrovství světa.

Lákadel tedy dražba dresů libereckých Bílých Tygrů nabízí mnoho. Proto neváhejte a zapojte se do ní na adrese www.sportovniakce.cz. Podrobnější informace k aukci naleznete také zde.

Získejte originální dres Bílých Tygrů

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení